Tämä on ihan ensimmäinen virallinen ja ikioma blogini. Olen aikaisemmin pitänyt blogia koiristani, mutta en laske sitä nyt tähän kategoriaan. Halusin oman blogin, ihan sillä ajatuksella, että kaipasin kirjoittamista. Ja ihan omaksi huvikseni. Ehkä siitä joskus voisi kehkeytyä jotain muutakin kuin vain huvia, mutta aloitellaan nyt ihan tällä pienellä blogilla. Katsotaan uskallanko edes mainita tästä kenellekään vai annanko tämän vain piileskellä internetin viidakossa lukijoilta.

Jatkossa tarkoitukseni on pohdiskella, reilun kolmenkymmenen vuoden kokemuksella, elämää ja sen ilmiöitä kieli poskessa ja suu pienessä virneessä. Kunnon paatosta ja tunteenpurkauksia unohtamatta. JOS siis joku sattuu lukemaan, älä loukkaannu, säikähdä, hälyytä ambulanssia ja valkotakkisia... en ota tätä kirjoittamista itse niin vakavasti, joten älä ota sinäkään. Kommentoida saa ja suorastaan pitää, jos tänne on jonkin mutkan kautta eksynyt. Se tekee minusta vain iloisen se.

Valitsin muuten tämän blogin pohjan siksi, että se vaaleanpunainen ja ah, niin ihanan korni. ;) Just niin kuin minäkin. Kyllä. Olen myös korni. ;)

 

Johanna K